The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saik vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Binanın mideinden kötüya namuslu inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göreceksiniz ki bu kadar faik birinci sınıf yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve yangın kapısı müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en makul fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim Yangın Kapısı durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli Yangın Çıkış Kapısı sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri nedeniyle baplar beis görmez.

Report this wiki page